Termékeink
Visszahívást kérek
Rólunk


Görgős és Szemeslánc szaküzletünk több tíz éves múlttal rendelkezik. Vállalkozásunk görgős-, PIV-, mezőgazdasági-, szemes- és egyéb speciális láncok gyártásával, kereskedelmével foglalkozik. 2010-től  drót -, kender -, műanyag - és körkötelek értékesítésével és konfekcionálásával bővítettük  palettánkat. A fenti termékeken kívül mára már füleshevederek, emeléstechnikai eszközök és ezek kiegészítői is megtalálhatók szaküzletünkben. Kitartó munkánkkal és szakértelmünkkel mára elértük, hogy a hazai piac meghatározó szereplői lettünk.

Működésünk folyamán legfontosabb célkitűzésünk, hogy vásárlóinkat a legmagasabb színvonalon, a leggyorsabb kiszolgálással - lehetőség szerint  - raktárról kiváló minőségű termékekkel lássuk el.

2009. óta  ISO 9001 minőségügyi tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Eddigi munkánkat mi sem bizonyítja jobban mint, hogy cégünk a több mint 1 millió dolláros forgalmával a hazai lánckereskedők között folyamatosan a legjobb három között szerepel, melyet köszönünk eddigi vásárlóinknak és reméljük, hogy aki csak most találkozik velünk először,  lehetőséget ad számunkra, hogy bemutatkozhassunk és bizonyíthassunk.


 

 
 
 
 
 
 
 
*** 
  
További érdekességek, támogatott partnereink »

Görgős és Szemeslánc szaküzlet
6722 Szeged, Londoni krt. 2.
Tel.: +36 (62) 555-442
Fax.: +36 (62) 555-443

Rólunk

|

Kapcsolat

|

Letöltések

|

Hírek

|

Elérhetőségek

|

Kezdőoldal