Termékeink
Visszahívást kérek
Hideg Krisztián / Dr. Juice SE / Rally versenyző
Hideg Krisztián / Dr. Juice SE / Rally versenyző

Szilveszter Rally-Mogyoród, Hungaroring 2012.12.28-29.

 

2012.12.28-29-én került megrendezésre az év utolsó rallys eseménye Mogyoródon a Hungaroringen. A két napos eseményre az idei év rekordnevezését adták le a versenyzők, több mint 180 autó állt rajthoz. Két gyorsasági szakaszon folyt a küzdelem, az egyik a Forma1-es pálya kerítésén kívül, a másik a pályán és a belső szervízutakon.

Az első, péntek esti szakaszon a mezőny fordított rajtsorrendben indult, csapatunk már sötétben vágott neki a versenynek. Kisebb probléma merült fel az új sebsségváltóval a 3-as fokozatot nehezen találta pilótánk. A nagyszervízben a váltóbovdent is újra cseréltük, ezáltal a hiba megszűnt.

Másnap reggel jeges-vizes szakaszok váltották egymást, ami izgalmassá tette a versengést. A harmadik szakaszon a technika ördöge ismét beült az autóba, az olajnyomás szenzor leesett a helyéről, ami azonnali megállást idézett elő.

Egy versenytárs balesete miatt a versenyt leállították, ekkor a Rescue minket is kivontatott a pályáról. A problémát a szervízben elhárítottuk. Élve a SuperRally szabályai adta lehetőségekkel 10 perc büntetéssel folytathattuk a versenyt. Ezek után célunk már a verseny befejezése volt.

Az évadzáró verseny tükrözte egész évünket, igen felemásra sikeredett, jó időket autózva sok műszaki problémával tűzdelve. Remélhetőleg a jövő év sokkal nagyobb sikereket és több szerencsét hoz majd! Ezúton is kívánunk minden támogatónknak békés, boldog és sikerekben gazdag új esztendőt!

 

 

Köszönjük egész éves támogatásukat!

 

 

 Sportbaráti üdvözlettel:                        

                                                                                                          Hideg Krisztián

                                                                                                             Dr. Juice Se.

 

Görgős és Szemeslánc szaküzlet
6722 Szeged, Londoni krt. 2.
Tel.: +36 (62) 555-442
Fax.: +36 (62) 555-443

Rólunk

|

Kapcsolat

|

Letöltések

|

Hírek

|

Elérhetőségek

|

Kezdőoldal